Wie is drs. A.Thio?


Drs A.Thio werkt in gerenommeerde salons en klinieken door heel Nederland, hetgeen bijdraagt aan een enorm stuk ervaring dat inmiddels opgebouwd is.

Drs. A. Thio heeft als cosmetisch arts al 12 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botox voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen. In 2009 was hij co-auteur van een wetenschappelijk artikel over een onderzoek naar handverjonging met Radiesse. Tevens verricht hij fractional laserbehandelingen ter verbetering van de huidstructuur en pigmentvermindering.


In 2007, 2008 en 2009 is Anwar Thio als een van de besten getest door de Consumentenbond. Ook is hij lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

Alleen een BIG of MSCR-geregistreerde arts, die aantoonbare ervaring heeft met rimpelbehandelingen, mag de behandeling uitvoeren. Om meer te weten te komen over de ervaring van drs. A.Thio kunt u dit natuurlijk vragen tijdens een intakegesprek.

Drs. A. Thio is geregistreerd onder nummer 49049209701


Dr. Thio eigen site : www.wrinkless.nl

Drs. A. Thio

Botox Injectables Groningen info, het adres voor heel Groningen, Haren, Zuidlaren, Veendam, Hoogezand, Zuidbroek, Kolham, Slochteren, Harkstede.

Weer naar bovenkant pagina

Botox|fillersarts Drs. A. Thio

WINNAAR 2 BEAUTY AWARDS!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u onderstaande knoppen gebruiken. U wordt vervolgens doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Afspraak maken Meer informatie