Beautycenter Botoxgroningen.info

0598 327 425

Dianaviet@live.nl

Burg. Van Royenstraat oost 30

9602 CJ HOOGEZAND

(U kunt bij ons parkeren voor de deur)Algemene voorwaarden

Contact

Prijzen

Dr. A. Thio


Wrinkless


Voor en na de behandeling

Veel gestelde vragen


Botox en Fillers algemene informatie

Botox informatie

Hyaluronzuur (fillers)

Radiesse  (fillers)


Dr. Obagi

Dr. Obagi ZO skin health

Dr. Obagi ZO medical

Dr. Obagi seizoensaanbieding

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u onderstaande knoppen gebruiken. U wordt vervolgens doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Afspraak maken Meer informatie

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur


Hyaluronzuur is een natuurlijke component van de huid, die zorgt voor het vasthouden van water. Door dit hydraterende effect geeft het de huid elasticiteit en volume. De productie van hyaluronzuur neemt af naarmate men ouder wordt, waardoor de huid verslapt en er rimpels ontstaan.

Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Rimpels zullen daarmee verzachten of zelfs verdwijnen, maar er kan ook meer volume en contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen.

De hyaluronzuren die de drs. Thio gebruikt zijn Teosyal en Glytone. Beide hebben een eigen indicatiegebied, waarin ze een hoge effectiviteit en bewezen veiligheid kennen. De indicatie is met name afhankelijk van de mate van crosslinking en partikelgrootte van het hyaluronzuur, waaraan het zijn specifieke stevigheid ontleent.

GLYTONE


Teosyal Global Action / Glyone 3 is de ideale injectable voor het corrigeren van fijne rimpeltjes, zoals de rimpeltjes op de bovenlip, craquelé lijntjes op de wang en ondiepe lijnen in de mondhoeken of de neus-lippen plooi. Tevens is het zeer geschikt om na een behandeling van diepere rimpels de overgebleven barstlijntjes verder te verzachten. Het resultaat van Teosyal Global Action / Glytone 3 is ongeveer 8 tot 10 maanden zichtbaar.


Teosyal Deep Lines / Glytone 4 corrigeert diepere rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de mondhoeken, de neus-lippen plooi en diepere lijnen op de wangen. Het is een wat steviger gel dan de Global Action / Glyotne 3, waardoor het meer volume geeft op de plaatsen waar dat nodig is. Door deze stevigheid houdt het effect ook langer aan, namelijk 12 tot 14 maanden.

Hyaluronzuur

-------------------------------

Glytone

-------------------------------

Teosyal

-------------------------------

Veiligheid

-------------------------------

De behandeling met hyaluronzuur, voor, na, resultaat

—-----------------------------

Prijzen


TEOSYAL


Teosyal Ultimate is bij uitstek geschikt voor het uitvoeren van een zogenaamde “liquid facelift”, waarbij volume van jukbeenderen, wangen en slapen hersteld wordt. Hierbij wordt het hyaluronzuur met een canule in plaats van een naald ingebracht, waardoor het mogelijk is op eenvoudige wijze een groter volume te creëren met minder kans op blauwe plekken. De effectiviteit is gemiddeld 15 tot 18 maanden.


Teosyal is in 2008 verkozen tot “Beste injectable product van het jaar” boven de zes grootste concurrenten, waaronder Restylane. Deze prestigieuze onderscheiding werd toegekend door Aesthetic Medicine, het grootste esthetisch magazine voor professionals in Engeland.

Teosyal scoorde op de onderstaande criteria ruim beter dan alle deelnemers:
Populariteit van het product.
Mate van het direct zichtbare resultaat na de behandeling.
Efficiency van het product.
Patiënttevredenheid.


Duurzaamheid.
Veiligheid.
Gebruiksgemak / gebruiksvriendelijkheid.
Klantenservice, marketing en promotie ondersteuning.
Het winnen van deze onderscheiding is een bevestiging die onmiskenbaar aangeeft dat Teosyal momenteel het beste hyaluronzuur is in alle facetten.

Veiligheid


In de reguliere geneeskunde worden hyaluronzuren al meer dan 20 jaar gebruikt zonder noemenswaardige complicaties. Voor cosmetische doeleinden zijn er meer dan 15 miljoen behandelingen verricht.

Omdat hyaluronzuur een natuurlijke bestanddeel van de huid is en het geen dierlijke materialen bevat, is de kans op een allergische reactie zeer klein (minder dan 0,1 %); een allergietest is dus in principe niet nodig. Wel zijn de hyaluronzuren die Wrinkless gebruikt gemengd met lidocaïne, dit is dezelfde stof als waarmee een tandarts een verdoving geeft.

Als u daarvoor allergisch bent is een behandeling met hyaluronzuur niet mogelijk en zal er voor een andere filler zoals Radiesse gekozen kunnen worden. Mocht er onverhoopt toch een allergische reactie plaatsvinden, dan is die goed te behandelen met een antihistaminicum. Ook de kans op een locale ontsteking in het behandelde gebied is kleiner dan 0,1 %. Een dergelijke reactie verdwijnt snel met een antibioticum. In beide gevallen zijn er geen negatieve gevolgen voor het resultaat van de behandeling.

Zeer zelden ontstaat er een klein bobbeltje na een behandeling. Het betreft dan een voelbare ophoping van het middel in de huid, die vrijwel nooit zichtbaar is. Meestal verdwijnt dit door het huidgebied enkele dagen te masseren. Mocht dat niet het geval zijn dan zal het geleidelijk afnemen en binnen twee maanden alsnog verdwenen zijn. Permanente ophopingen komen niet voor, omdat hyaluronzuur volledig biologisch afbreekbaar is.

Zowel Teosyal als Glytone dragen een CE-keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan de veiligheidseisen zoals gespecificeerd in de EU.

Voor de behandeling

 

Tijdens het intake gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken met de arts die u ook behandelt. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Naar aanleiding daarvan wordt uitgelegd wat de beste behandeling voor u is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is.

 

Als u besluit tot de behandeling over te gaan, vult u een gezondheidsverklaring in om te bepalen of u geschikt bent voor de behandeling. Dit is vrijwel altijd het geval, tenzij u (misschien) zwanger bent, een herpes infectie (koortslip) in het te behandelen gebied heeft of als de huid na een laserbehandeling of peeling nog niet volledig hersteld is. Daarna worden er voor-foto’s van het gebied gemaakt, die dienen als referentie voor de controle.

 

Door de toevoeging van lidocaïne aan de gel wordt de behandeling comfortabeler gemaakt. Bij een liquid facelift wordt de huid ter plaatse van het inbrengen van de canule ook met lidocaïne verdoofd. Bij behandeling van de lippen wordt vrijwel altijd een plaatselijke verdoving gebruikt, omdat dit erg gevoelig kan zijn. Voor overige rimpelbehandelingen is een verdoving meestal niet nodig, maar er kan in overleg met de arts altijd besloten worden om locaal een verdovende crème te gebruiken.

 

De behandeling

 

De heldere gel wordt met een hele fijne, steriele naald in kleine hoeveelheden in de huid gebracht. Dit kan een licht branderig gevoel geven dat meteen weer verdwijnt. Het hyaluronzuur zorgt voor volume onder de rimpel, die daardoor omhoog komt en gladder wordt. Gemiddeld duurt een behandeling 10 tot 20 minuten. Daarna kunt u uw dagelijkse activiteiten gewoon weer hervatten.

 

Bij behandeling van de lippen wordt, na het plaatsen van de verdoving, de gel ingespoten in de liprand om de contour te accentueren, of in de lip zelf om vollere lippen te verkrijgen. Eventueel kan een combinatie van beide toegepast worden. De zwelling die hierbij vaak optreedt, trekt na een paar dagen weg en dan ziet u het uiteindelijke resultaat

 

Voor een liquid facelift wordt de huid ter plaatse van het inbrengen van de canule verdoofd. Vervolgens wordt de canule ingebracht, waarmee het hyaluronzuur gelijkmatig wordt verdeeld om in het gebied een mooi volume te creëren en contouren te herstellen. Eventueel worden daarna met een dun naaldje nog wat accenten gelegd. Deze behandeling kost ongeveer 45 minuten. Er zal vrijwel geen zwelling optreden, en alleen op de plaats waar de canule is ingebracht kan er een blauw plekje ontstaan.

 

Elke behandeling wordt na minimaal 2 weken geëvalueerd en eventueel herhaald voor een optimaal resultaat.

 

Na de behandeling

 

Direct na de behandeling kan de huid iets rood en gevoelig zijn, en er kan een lichte zwelling optreden. Dit is een normale reactie op de injecties, en verdwijnt binnen twee dagen. Aangeraden wordt thuis het gebied een half uur te koelen met een coldpack, waardoor de zwelling vermindert en u de kans op blauwe plekjes minimaliseert.

 Als er toch een blauw plekje door de injectie veroorzaakt is, dan zal dit na een paar dagen tot een week dit niet meer zichtbaar zijn. Enkele uren na de behandeling kunt u weer make-up aanbrengen ter camouflage.

 U kunt meteen na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten.

 Belangrijk is dat u gedurende de eerste week blootstelling aan zon, zonnebank en sauna vermijdt.

 

Resultaat

 

Als de (eventuele) zwelling na twee dagen is verdwenen, ziet u het uiteindelijke resultaat van de behandeling. De huid is gladder, rimpels zijn zachter, de lippen zijn voller en/of volume en contouren van het gezicht zijn hersteld.

 Bij de controle worden er na-foto’s gemaakt om het resultaat goed te beoordelen. In overleg met de arts wordt er gekeken of er een tweede behandeling nodig is, die dan aansluitend kan plaatsvinden.

 

Hoe lang een behandeling zijn resultaat behoudt, verschilt per hyaluronzuur. Teosyal Global Action en Glytone 3 hebben een duurzaamheid van 8 tot 10 maanden, Teosyal Deep en Glytone 4  blijven ruim een jaar zichtbaar, Teosyal Ultimate ongeveer anderhalf jaar. Tevens is dit individueel en afhankelijk van veel factoren, zoals leeftijd, huidconditie, levensstijl (zon, roken) en spieractiviteit.


Botox Injectables Groningen info, het adres voor heel Groningen, Haren, Zuidlaren, Veendam, Hoogezand, Zuidbroek, Kolham, Slochteren, Harkstede.

Weer naar bovenkant pagina