Beautycenter Botoxgroningen.info

0598 327 425

Dianaviet@live.nl

Burg. Van Royenstraat oost 30

9602 CJ HOOGEZAND

(U kunt bij ons parkeren voor de deur)Algemene voorwaarden

Contact

Prijzen

Dr. A. Thio


Wrinkless


Voor en na de behandeling

Veel gestelde vragen


Botox en Fillers algemene informatie

Botox informatie

Hyaluronzuur (fillers)

Radiesse  (fillers)


Dr. Obagi

Dr. Obagi ZO skin health

Dr. Obagi ZO medical

Dr. Obagi seizoensaanbieding

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u onderstaande knoppen gebruiken. U wordt vervolgens doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Afspraak maken Meer informatie

Wanneer kiest u voor Botox en wanneer voor andere maatregelen?

Het fijne is dat u daar niet over hoeft te denken, omdat wij alle expertise in huis hebben. Wanneer u een afspraak maakt met ons voor een gratis intake wordt er met u overlegd wat u wensen zijn. De arts zal u vervolgens voorzien van een kundig advies en prijsopgave hoe wij u kunnen helpen met uw wensen en wat voor u de beste oplossing is; Botox en/of Injectables.

 

We zullen in dit stukje tekst niet al te diep in de materie duiken, maar we proberen u een overzicht te bieden, wat en wanneer wordt gebruikt bij Botox en Injectables.  Wel kunt u indien u alles wilt weten over de gebruikte stoffen via de onderliggende pagina’s raadplegen. Hier kunt u alles lezen over Botox, Radiesse en Hyaluronzuur. Uiteraard kunt u uw vragen ons ook via de mail stellen.

                        

Om een gezonde, stralende huid te behouden is een goede dagelijkse huidverzorging en regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste essentieel. Toch ontkomt een gezonde huid niet aan het natuurlijke verouderingsproces.

Dan komen Botox en Injectables in beeld.

Al meer dan 20 jaar wordt Botox toegepast voor cosmetische doeleinden. Lees hieronder alles over hoe wij u het beste kunnen helpen.

Botox en Injectables kunnen u verlossen van uw rimpels en u krijgt weer een frisse, gezonde en jongere uitstraling!

Ook toepasbaar bij overmatige transpiratie en migraine en spanningshoofdpijnen.

Het grote voordeel van Botox en fillers is dat het een zeer snel resultaat geeft.

Botox, Voor de behandeling, hoe ziet de behandeling er uit, na de behandeling


De arts gaat vooraf aan de behandeling u vragen naar uw wensen en verwachtingen. Dit heet een intake en is gratis en vrijblijvend. Naar aanleiding daarvan wordt er uitgelegd wat de beste behandeling voor u is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is. Ook wordt u vooraf natuurlijk ingelicht over de prijzen.  

Wat is Botox?

-------------------------------

Botox, De behandeling, voor en na

-------------------------------

Wanneer wordt Botox toegepast? Migraine, overmatig transpireren.

-------------------------------

Veiligheid

-------------------------------

Hyaluronzuur  (filler)

—-----------------------------

Hyaluronzuur, hoe ziet de behandeling er uit en wat zijn de resultaten…

—-----------------------------

Prijzen


MEER INFO

Resultaat werken met Botox


Na een paar dagen ziet de huid er meer ontspannen uit. De rimpels worden minder diep of verdwijnen zelfs geheel. In twee weken is dit effect optimaal. Bij de controle worden er na-foto’s gemaakt om het resultaat goed te beoordelen.

De werkingsduur is aanvankelijk drie tot vier maanden. Als de behandeling herhaald wordt voordat de rimpels hun oorspronkelijke diepte hebben, zal na verloop van tijd het resultaat nog beter worden en langer aanhouden (gemiddeld zes tot negen maanden).

Na een Botox dry behandeling (oksels) merkt u dat het behandelde gebied binnen een week droger wordt en dat er na 2 weken geen zweetproductie meer plaatsvindt. Dit effect houdt ongeveer zes tot negen maanden aan.

Prijzen

De met Botox te behandelen gebieden worden zones genoemd. De drie zones bestaan uit de fronsrimpel(s), de horizontale voorhoofdsrimpels en de kraaienpootjes (beide zijden).

Hieronder zullen we dieper ingaan op de gebruikte middelen en toepassingen.

Wij werken met Botox, Hyaluronzuur en Radiesse. We beginnen met de uitleg van Botox.


Wat is Botox?

Botuline toxine (Botox) is een natuurlijk eiwit dat wordt geproduceerd door de Clostridium Botulinum bacterie. Het eiwit zorgt voor een tijdelijke blokkade van de spier-zenuw overgang, waardoor de spieractiviteit vermindert. In de reguliere geneeskunde wordt het middel gebruikt bij diverse neurologische aandoeningen. Al meer dan 20 jaar wordt het toegepast voor cosmetische doeleinden.

Wanneer wordt Botox toegepast?

Botox wordt geïnjecteerd in spiertjes die door willekeurig of onwillekeurig aanspannen mimieklijntjes doen ontstaan. Dit zijn met name de lijntjes tussen de ogen (door fronsen), de horizontale lijntjes op het voorhoofd (door het optrekken van de wenkbrauwen) en de kraaienpootjes (door lachen en de ogen dichtknijpen tegen de zon). Omdat Botox de oorzaak van deze rimpels aanpakt, namelijk de spieractiviteit, is het de meest effectieve behandeling en voorkomt het dat rimpels op langere termijn dieper worden. Daarnaast heeft Botox een goed effect op zware wenkbrauwen (wenkbrauwlift), bunny lines (lachrimpels op de neus), putjes in de kin, afhangende mondhoeken en een gummy smile (zichtbaar tandvlees bij lachen).


Veiligheid

 Botox wordt al bijna 40 jaar in de geneeskunde toegepast zonder ernstige bijwerkingen. Het is een geregistreerd geneesmiddel, dat uitgebreid is getest voordat het op de markt kwam. Door de lage dosering die er wordt gebruikt zijn er vrijwel geen risico’s verbonden aan een cosmetische behandeling met Botox.

Tevens wordt Botox veel gebruikt om overmatige transpiratie onder de oksels of aan handen en voeten te behandelen (Botox dry). Het blokkeert de overgang van de zenuw naar de zweetklieren, waardoor wordt voorkomen dat de klieren zweet produceren. Botox wordt onderhuids in oksels, handen of voeten geïnjecteerd, waardoor de zweetproductie 6 tot 12 maanden geremd wordt.

 

Een meer medische toepassing van Botox is de behandeling van migraine en spanningshoofdpijn. Door de ontspanning van bepaalde gelaatsspieren neemt de mate en frequentie van de hoofdpijn af of verdwijnt zelfs. Bij migraine heeft dit bij ongeveer de helft van de mensen een goed effect, bij spanningshoofdpijn vaker.

 

Klik hier voor een wetenschappelijk artikel over migrainebehandeling met Botox.

 

Soms worden deze behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed, dit hangt af van uw zorgverzekeraar en uw polis. Voor een declaratie kunt u altijd een factuur krijgen

Onderzoek Consumentenbond: bijna alle klinieken die rimpels opvullen scoren goed


Er zijn verschillende methoden om rimpels te verminderen, en een daarvan is het opvullen van rimpels met injectables. Vooral de fronsrimpel, de neus-lippplooi en de rimpels voor de bovenlip worden door bevoegde artsen in klinieken of schoonheidssalons met vulmiddelen ingespoten. Voorbeelden van degelijke rimpelvullers zijn Botox, Dysport, Radiesse en Sculptra. In december 2009 heeft de consumentenbond opnieuw een onderzoek uitgevoerd onder een aantal klinieken die deze rimpelbehandelingen aanbieden. Uit het onderzoek blijkt bijna alle onderzochte klinieken als goed of zeer goed beoordeeld worden. Slechts 4 klinieken kregen een matige of redelijke beoordeling.


De Consumentenbond beoordeelt de rimpelklinieken op 4 aspecten: de patienteninformatie, de behandeling zelf, het gebruik van injectables en overige aspecten zoals kwaliteitkeurmerken, samenwerking met een ziekenhuizen en de gang van zaken als er klachten of complicaties zijn. Bijna alle klinieken werden als goed of zeer goed beoordeeld, op 4 klinieken na. Het minst goed scoorde Aestheticare, locatie Zevenaar. Deze kliniek werd door de Consumentenbond als matig beoordeeld. De klinieken Gelderse Vallei Vivre in Ede, Acqua Mare Huidkliniek in Rotterdam en Medisch Centrum Biltstraat in Utrecht werden redelijk bevonden.


Hyaluronzuur (filler)


Hyaluronzuur is een natuurlijke component van de huid, die zorgt voor het vasthouden van water. Door dit hydraterende effect geeft het de huid elasticiteit en volume. De productie van hyaluronzuur neemt af naarmate men ouder wordt, waardoor de huid verslapt en er rimpels ontstaan.

Door het inbrengen van kleine hoeveelheden hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld. Rimpels zullen daarmee verzachten of zelfs verdwijnen, maar er kan ook meer volume en contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen.

Lees alles over Hyaluronzuur en voorbeelden…

MEER INFO

Botox Injectables Groningen info, het adres voor heel Groningen, Haren, Zuidlaren, Veendam, Hoogezand, Zuidbroek, Kolham, Slochteren, Harkstede.

U kunt in dit formulier ook aangeven hoe laat we u het beste kunnen bellen.

Weer naar bovenkant pagina

Botox behandeling