Veel gestelde vragen over Botox

Wat kijk je boos!”

 Dit is een in de praktijk veelgehoorde opmerking. Vaak hebben mensen niet door dat ze de fronsspier aanspannen, waardoor ze onbedoeld een norse uitdukking hebben. Botox kan dat verhelpen door de activiteit van deze spier te verminderen.

 

“Verlies ik niet alle uitdrukking in mijn gezicht?

 Sommige beroemdheden hebben inderdaad een verminderde expressie in het gelaat. Dat is echter vrijwel nooit toe te schrijven aan Botox, maar aan andere ingrepen. De enige uitdrukking die je bij normaal gebruik van Botox verliest is het boos kijken, en daar willen de meeste mensen juist vanaf.

 

Botox is eng”

 In de media verschijnen nogal eens verhalen over lelijke bobbels na het inspuiten van fillers. Ten eerste gaat het hier altijd om (verkeerd) gebruik van permanente fillers, soms zelfs toegepast door mensen die geen arts zijn. Ten tweede is Botox geen filler, maar een spierontspanner, en kan het absoluut geen bobbels veroorzaken. Het is derhalve de veiligste injectable die er is.

 

Botox is gif”

 In hoge concentraties is Botox inderdaad giftig. Dat geldt echter ook voor vrijwel alle andere geneesmiddelen, zelfs voor eenvoudige pijnstillers als paracetamol, en bijvoorbeeld voedingssupplementen. In de lage dosering die in de cosmetische geneeskunde wordt gebruikt, heeft Botox geen giftige werking en is het veilig toepasbaar.

 

Krijg ik niet meer rimpels als de Botox is uitgewerkt?”

 Door het niet meer aanspannen van de spier die de rimpel veroorzaakt, heeft Botox juist een preventieve werking. Na een aantal behandelingen met Botox zult u ook zien dat de rimpels nog steeds minder diep worden. Als u ophoudt Botox te gebruiken zullen de rimpels in de loop van de tijd terugkeren naar hun oorspronkelijke diepte. Daarna pas zullen door het gebruiken van de spier de rimpels weer dieper worden.

 

“Als ik mijn oksels met Botox dry heb laten behandelen, ga ik dan ergens anders meer zweten?”

 Omdat het om overmatige transpiratie op één specifieke plek gaat, zal de zweetproductie niet ergens anders in het lichaam gecompenseerd worden. Dus u merkt alleen een droog gevoel in het behandelde gebied.

 

Wordt een behandeling bij Schoonheidssalon Diana Viet altijd uitgevoerd door een arts?”

 Jazeker. Er vindt altijd eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats met de arts die u ook zal behandelen.

 

Waar moet ik aan denken voordat ik een behandeling met Botox krijg?”

 Kijk naar uzelf in de spiegel, waar stoort u zich aan en welk resultaat verwacht u van een behandeling? Samen met de arts bespreekt u uw verwachtingen en de mogelijkheden die er zijn.

 

Ik heb al een behandeling met een permanente rimpelvuller ondergaan, kan ik dan nog met Botox behandeld worden?”

 Dit is geen enkel probleem. Botox is geen rimpelvuller, maar een stofje dat de spier-zenuw overgang blokkeert. Het wordt rechtstreeks in de spier gespoten en niet, zoals een (permanente) filler, in de rimpel zelf. Het kan dus geen interactie aangaan met een filler die al in het gebied aanwezig is.


Veel gestelde vragen bij behandeling met Hyaluronzuur

 

Verlies ik niet alle uitdrukking in mijn gezicht?”

 Sommige beroemdheden hebben inderdaad een verminderde expressie in het gelaat. Dat is echter vrijwel nooit toe te schrijven aan inspuitingen met niet-permanente rimpelvullers zoals hyaluronzuur, maar aan andere ingrepen.

 

Krijg ik geen opgeblazen gezicht van zo’n liquid facelift?”

 Deze zogenaamde overcorrectie wordt door de artsen van Wrinkless voorkomen door met een juiste dosering te werken en de behandeling in stappen uit te voeren, zodat tussentijds het effect beoordeeld kan worden.

 

“Zijn rimpelvullers niet eng?”

 In de media verschijnen nogal eens verhalen over lelijke bobbels na het inspuiten van fillers. Het gaat hier echter altijd om (verkeerd) gebruik van permanente fillers, soms zelfs toegepast door mensen die geen arts zijn. Hyaluronzuur is een niet-permanente rimpelvuller op natuurlijke basis, die volledig biologisch afbreekbaar is. In het zeldzame geval dat er een klein bobbeltje ontstaat, dan is dit vrijwel nooit zichtbaar, maar alleen voelbaar. Meestal verdwijnt het binnen een paar dagen, en in het uiterste geval binnen twee maanden.

 

“Waar moet ik aan denken voordat ik een behandeling met hyaluronzuur krijg?”

 Kijk naar uzelf in de spiegel, waar stoort u zich aan en welk resultaat verwacht u van een behandeling? Samen met de arts bespreekt u uw verwachtingen en de mogelijkheden die er zijn.

 

Hoe gaat mijn huid eruit zien zonder vervolgbehandelingen?”

 De correctie zal langzaam maar zeker verdwijnen. Uiteindelijk zal uw huid eruit zien zoals voor de behandeling. Vervolgbehandelingen zorgen voor behoud van het resultaat.

 

Ik heb al een behandeling met een permanente rimpelvuller ondergaan, kan ik dan nog met hyaluronzuur behandeld worden?”

 Hyaluronzuur mag niet worden geïnjecteerd als er reeds permanente implantaten aanwezig zijn in het te behandelen gebied, tenzij er met zekerheid vastgesteld kan worden dat er in een andere huidlaag gewerkt wordt.


Veel gestelde vragen bij behandeling met Hyaluronzuur

Veel gestelde vragen bij behandeling met Radiesse


Veel gestelde vragen bij behandeling met Radiesse


“Verlies ik niet alle uitdrukking in mijn gezicht?”
Sommige beroemdheden hebben inderdaad een verminderde expressie in het gelaat. Dat is echter vrijwel nooit toe te schrijven aan inspuitingen met niet-permanente rimpelvullers zoals Radiesse, maar aan andere ingrepen.


“Krijg ik geen opgeblazen gezicht van zo’n liquid facelift?”
Deze zogenaamde overcorrectie wordt door de artsen van Wrinkless voorkomen door met een juiste dosering te werken en de behandeling in stappen uit te voeren, zodat tussentijds het effect beoordeeld kan worden.


“Zijn rimpelvullers niet eng?”
In de media verschijnen nogal eens verhalen over lelijke bobbels na het inspuiten van fillers. Het gaat hier echter altijd om (verkeerd) gebruik van permanente fillers, soms zelfs toegepast door mensen die geen arts zijn. Radiesse is een niet-permanente rimpelvuller op natuurlijke basis, die volledig biologisch afbreekbaar is. In het zeldzame geval dat er een klein bobbeltje ontstaat, dan is dit vrijwel nooit zichtbaar, maar alleen voelbaar. Meestal verdwijnt het binnen een paar dagen, en in het uiterste geval binnen twee maanden.


“Waar moet ik aan denken voordat ik een behandeling met Radiesse krijg?”
Kijk naar uzelf in de spiegel, waar stoort u zich aan en welk resultaat verwacht u van een behandeling? Samen met de arts bespreekt u uw verwachtingen en de mogelijkheden die er zijn.

“Hoe gaat mijn huid eruit zien zonder vervolgbehandelingen?”
De correctie zal langzaam maar zeker verdwijnen. Uiteindelijk zal uw huid er uitzien zoals voor de behandeling. Vervolgbehandelingen zorgen voor behoud van het resultaat.


“Ik heb al een behandeling met een permanente rimpelvuller ondergaan, kan ik dan nog met Radiesse behandeld worden?”
Radiesse mag niet worden geïnjecteerd als er reeds permanente fillers of implantaten aanwezig zijn in het te behandelen gebied.

Weer naar boven

Botox Injectables Groningen info, het adres voor heel Groningen, Haren, Zuidlaren, Veendam, Hoogezand, Zuidbroek, Kolham, Slochteren, Harkstede.

Veel gestelde vragen bij behandeling met Botox


Informatie botox fillers

Weer naar bovenkant pagina