Schoonheidssalon Diana Viet

Tel: 0598 327 425

Email: dianaviet@live.nl


(in geval van storing vaste lijn

 mobiel: 06 250 18 750)


Ons beautycenter is makkelijk bereikbaar en u kunt bij ons gratis parkeren voor de deur !

Beautykliniek Diana Viet

Burg. Van Royenstraat oost 30

9602 CJ HOOGEZAND

Contact

Geachte Cliënt(e),

Voor zowel u als voor ons is het handig om het contactformulier in te vullen hieronder indien u een afspraak wilt maken of meer informatie wilt. Zo krijgt u direct een deskundig persoon aan de lijn of de juiste informatie via mail. U kunt zelf aangeven wanneer het u het beste uitkomt dat wij u bellen, of misschien liever per mail. U kunt ons ook bellen natuurlijk, maar misschien zijn we net in behandeling en kunnen we op dat moment de telefoon niet beantwoorden.

Alvast bedankt voor uw interesse in onze produkten en diensten.

Botox Injectables Groningen info, het adres voor heel Groningen, Haren, Zuidlaren, Veendam, Hoogezand, Zuidbroek, Kolham, Slochteren, Harkstede.

Weer naar bovenkant pagina

Loading...

Waar kunt u ons vinden...

De salon bevind zich op 300 meter afstand van het winkelcentrum “de Hooge Meeren”. U kunt voor of na uw behandeling gezellig winkelen in het overdekte winkelcentrum. waarin zich ook een C & A, Hema, enz. Bevinden. Parkeren bij ons is geen probleem. U parkeert voor de deur. U kunt ons vinden aan de Burgemeester van Royenstraat oost 30, 9602 CJ te Hoogezand.


Vanuit richting Groningen komt u Hoogezand (afslag Hoogezand) binnen.U rijdt het grote kruispunt over met hotel Faber aan de rechterkant. U volgt de weg tot u niet anders kunt dan rechtsaf, hierna direct linksaf langs het water. Vervolgens neemt u de eerste weg rechts, dit is de Van Royenstraat Oost. Na ongeveer 200 meter bevindt de salon zich aan de rechterkant. Let op het uithangbord voor de deur aan de rechterkant van de weg.


Vanuit richting Veendam komt u Hoogezand binnen. U neemt na het

gebouw van het Aletta Jacobscollege aan de rechterhand (gebouw met veel kleuren)  de eerste weg rechts. U rijdt nu langs het winkelcentrum “de Hooge Meeren”. Nadat u deze voorbij gereden bent, neemt u direct de eerste weg links voor de Rabobank langs. U steekt vervolgens het kruispunt over (over het water) en rijdt rechtdoor, dit is al de Van Royenstraat. Na ongeveer 200 meter bevindt de salon zich aan de rechterkant.

Let op het uithangbord voor de deur aan de rechterkant van de weg.

No Show policy

Onze arts komt uit het westen van het land, daarom is het noodzakelijk dat wanneer u verhinderd bent om dit vroegtijdig door te geven. Wij vragen toch om minimaal 48 uur van te voren ons in contact te stellen wanneer u het u niet lukt om uw afspraak na te komen.

Wij hebben een “No-show policy” , dat mocht u niet zijn verschenen op uw afspraak dan zijn we genoodzaakt om de kosten hiervoor in rekening te brengen.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u onderstaande knoppen gebruiken. U wordt vervolgens doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Afspraak maken Meer informatie