Beautycenter Botoxgroningen.info

0598 327 425

Dianaviet@live.nl

Burg. Van Royenstraat oost 30

9602 CJ HOOGEZAND

(U kunt bij ons parkeren voor de deur)Algemene voorwaarden

Contact

Prijzen

Dr. A. Thio


Wrinkless


Voor en na de behandeling

Veel gestelde vragen


Botox en Fillers algemene informatie

Botox informatie

Hyaluronzuur (fillers)

Radiesse  (fillers)


Dr. Obagi

Dr. Obagi ZO skin health

Dr. Obagi ZO medical

Dr. Obagi seizoensaanbieding

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u onderstaande knoppen gebruiken. U wordt vervolgens doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Afspraak maken Meer informatie

Dr.Obagi producten Groningen          -   ZO Medical ZO Skin Health  

By dr. Zein Obagi - Beverly Hills

Kom gerust langs voor een gratis huidmeting/ analyse en advies. Hierin kunnen we u uitleggen wat het verschil is tussen de producten van Dr. Obagi en andere verzorgende behandelingen / producten.

Botox Injectables Groningen info, het adres voor heel Groningen, Haren, Zuidlaren, Veendam, Hoogezand, Zuidbroek, Kolham, Slochteren, Harkstede.

Dr. Obagi ZO Medical en ZO Skin Health

In samenwerking met onze arts Drs. Thio adviseren wij de producten van Dr. Obagi Medical, gezamenlijk met de ZO Skin Health lijn dé expert op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.


De producten van Dr. Obagi

De producten van Dr. Obagi maken het verschil!  Waarom? Omdat Dr. Obagi ZO Skin Health en ZO Medical alle problemen op het gebied van huidverbetering aan kunnen. Niet voor niets werken artsen en huidtherapeuten met de producten van Dr. Obagi. Onze huidtherapeuten kunnen u voorzien van een gedegen advies, speciaal op u en uw huid afgestemd.   

Met ZO Medical en  ZO Skin Health maakt u een enorme stap vooruit in de verbetering van uw huid en u zult al snel resultaat zien.

Wij werken inmiddels al jaren met de producten van Dr. Obagi en onze tevreden klantenkring die deze producten gebruikt is nooit meer overgestapt op andere huidverbeteringsproducten.

Dr. OBAGI ZO Skin Health Filosofie


Met Dr.Obagi bestrijden wij huidproblemen niet als een losstaande aandoening. Wij gaan uit van de gedachte van een gezonde en goed functionerende huid.


De producten van Dr. Obagi hebben een medische en niet-medische wijze van behandelen. Beide resultaten zijn klinisch bewezen.