Beautycenter Botoxgroningen.info

0598 327 425

Dianaviet@live.nl

Burg. Van Royenstraat oost 30

9602 CJ HOOGEZAND

(U kunt bij ons parkeren voor de deur)Algemene voorwaarden

Contact

Prijzen

Dr. A. Thio


Wrinkless


Voor en na de behandeling

Veel gestelde vragen


Botox en Fillers algemene informatie

Botox informatie

Hyaluronzuur (fillers)

Radiesse  (fillers)


Dr. Obagi

Dr. Obagi ZO skin health

Dr. Obagi ZO medical

Dr. Obagi seizoensaanbieding

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u onderstaande knoppen gebruiken. U wordt vervolgens doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Afspraak maken Meer informatie

Wat is ZO Medical van Dr. Obagi


Men komt vaak in aanraking met de producten en behandelingen van Dr. Obagi als men het niet meer kan vinden in de doorsnee beauty producten. Dan komt Dr. Obagi in beeld.

Bijvoorbeeld:

- Hardnekkige Acne

- Pigmentvlekken

- Rosacea

- Diepere rimpels

- fijne lijntjes

- ouderdomsvlekken

- zwangerschapsmasker

- huidverslapping


Met Dr. Obagi bestrijden wij huidproblemen niet als een losstaande aandoening. Wij gaan uit van de gedachte van een gezonde en goed functionerende huid.

Obagi heeft een medische en niet-medische wijze van behandelen. Beide resultaten zijn klinisch bewezen.

Als een absolute basis voor de huid adviseren wij ZO medical medische producten. ZO Medical verbetert de huid van binnenuit hetgeen echte resultaten laat zien. (Wetenschappelijk bewezen)


Retinol

De basis van ZO Medical is Retinol. Retinol is het deel van vitamine A dat o.a. celvernieuwing in de huid regelt. Tevens wordt de elasticiteit van de huid verbeterd. . Retinol is het enige topische ingrediënt dat een krachtige werking heeft tegen huidveroudering. (wetenschappelijk aangetoond)


ZO Medical bevat  6 tot 10 keer meer retinol dan andere cosmetica producten. Er is geen beter product om huid-cellen te stimuleren.


Doordat retinol diep in de huid doordringt, tot waar het zijn werk kan doen, werkt het product perfect. De meeste crèmes komen niet verder dan de opperhuid.  


In combinatie met medische peelingen en laserbehandelingen kunnen nog betere resultaten worden bereikt.


Huidkanker

Producten van dr. Zein Obagi verminderen de kans op het ontwikkelen van huidkanker. Schade aan de huid door de zon leid steeds vaker tot huidkanker. Door het verouderen van de huidcellen gaan de huidcellen slechter functioneren. Door blootstelling aan UV-licht wordt dit nog erger. Daarom is het belangrijk om uw huid op de juiste wijze te stimuleren, verzorgen en beschermen.  Zo wordt de kans op huidkanker verlaagd.


Hier links kunt u het formulier invullen om uw vragen te stellen.


Al onze medewerkers zijn speciaal Dr. Obagi geschoold.

Ook kunt u een afspraak maken voor een gratis huidmeting.


Botox Injectables Groningen info, het adres voor heel Groningen, Haren, Zuidlaren, Veendam, Hoogezand, Zuidbroek, Kolham, Slochteren, Harkstede.

Obagi ZO Medical Groningen

By dr. Zein Obagi - Beverly Hills

#

Weer naar bovenkant pagina

Obagi ZO Medical


Met Obagi bestrijden wij huidproblemen niet als een losstaande aandoening. Wij gaan uit van de gedachte van een gezonde en goed functionerende huid.


Naast en boven ZO Skin health hebben we ZO Medical. Een veelzijdige lijn producten kan alle problemen aan door hoge concentraties actieve ingrediënten. Hoe hoger de concentratie, hoe beter het resultaat. Zo Medical is effectief bij:

(diepe) rimpels en fijne lijntjes, acne en acnelittekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker, huidverslapping, huidziekten waaronder rosacea.

 voor

 na

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u onderstaande knoppen gebruiken. U wordt vervolgens doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Afspraak maken Meer informatie