Beautycenter Botoxgroningen.info

0598 327 425

Dianaviet@live.nl

Burg. Van Royenstraat oost 30

9602 CJ HOOGEZAND

(U kunt bij ons parkeren voor de deur)Algemene voorwaarden

Contact

Prijzen

Dr. A. Thio


Wrinkless


Voor en na de behandeling

Veel gestelde vragen


Botox en Fillers algemene informatie

Botox informatie

Hyaluronzuur (fillers)

Radiesse  (fillers)


Dr. Obagi

Dr. Obagi ZO skin health

Dr. Obagi ZO medical

Dr. Obagi seizoensaanbieding

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u onderstaande knoppen gebruiken. U wordt vervolgens doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Afspraak maken Meer informatie

Obagi ZO Skin Health


Met de producten van Dr. Obagi bestrijden wij huidproblemen niet als een losstaande aandoening. Wij gaan uit van de gedachte van een gezonde en goed functionerende huid.


Leeftijd, stress, hormonen, genen, invloeden van buitenaf UV straling, vervuiling en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid.


ZO Skin Health verzorgings -huidverbeteringsproducten herstellen de balans in uw huid en voeden en verzorgen. Lees hieronder de 5 stappen van ZO Skin Health.

Obagi ZO Skin Health - Groningen

By dr. Zein Obagi - Beverly Hills

Dr. Obagi - ZO Skin Health 5 stappen


Om uw huid het beste te verzorgen en te onderhouden wordt met ZO Skin Health gewerkt op een directere manier, dit in tegenstelling tot de traditionele anti agingproducten/ werkwijzen. Dit werkt als volgt: er worden meerdere lagen aan vitamines, retiniol, anti-oxidanten, peptiden aangebracht. Door deze werkwijze versnelt de verbetering van uw huid.


Het ZO Saturation programma helpt u om een optimale huidconditie te verkrijgen. Dr. Obagi heeft het 5-stappen programma uitgevonden. Hieronder de stappen 1 voor 1 uitgelegd.

Obagi ZO Skin Health huidverbeterings-behandeling

* huidanalyse en –productadvies

* epileren wenkbrauwen  

* reiniging met Hydratic Cleanser

* Herbal Enzym Prep Peel

* vapozone

* dieptereiniging

* verwijderen oneffenheden (meeëters e.d.)

* massage gelaat- en decollete

* Aloë Hydra Masque

* dag/nachtcreme

* kopje koffie, cappuccino of thee

De producten die de huid kalmeren en voeden zijn:

Ommerse Renewal Crème € 108,-

Ommerse Overnight Recovery Crème €108,-

€ 68,95

Kom gerust langs voor een gratis huidmeting/ analyse en advies. Hierin kunnen we u uitleggen wat het verschil is tussen Obagi en andere verzorgende behandelingen / producten.

Botox Injectables Groningen info, het adres voor heel Groningen, Haren, Zuidlaren, Veendam, Hoogezand, Zuidbroek, Kolham, Slochteren, Harkstede.

De ZO Skin Health producten waar u de huid optimaal mee reinigt zijn de Offects Exfoliating Cleanser (voor de normaal tot vette huid) de Offects Hydrating Cleanser (voor de normaal tot droge huid).

€ 42,95

Stap 2. Activeren

Dit om het insluizen van de actieve productingrediënten te bevorderen. Het product verwijdert de bovenste dode huidcellenlaag en talg. Zo kunnen de actieve ingrediënten hun werk doen.

De ZO Skin Health producten die de huid activeren zijn de Offects Exfoliating Polish € 71,95

en de Offects TE-Pads € 53,95

3. Stimuleren

Dit product wordt ingezet om pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en vervolgens de collageen- en elastineproduktie te stimuleren.

Ook wordt de celfunctie verbeterd. Elk product bevat retinol. Dit is het meest actieve ingrediënt om celvernieuwing te stimuleren en daarmee gaat het de strijd aan tegen huidveroudering.

De producten die uw huid zullen stimuleren zijn

- Ossential Daily Power Defense   € 161,00

- Ossential Radical Night Repair   € 182,00

- Ossential Growth Factor Serum € 158,00

4. Kalmeren en voeden

Om de huid te kalmeren en te voeden nadat de krachtige ingrediënten zijn aangebracht, wordt het ZO Skin Health product met kalmerende ingrediënten gebruikt om eventuele irritaties en roodheid van de huid te verminderen. Na het gebruik van Retinol en Vitamine C in hoge concentratie kan dit wat opspelen. Tevens werkt het kalmerende product voor betere hydratatie van de huid door de ingrediënten die voedend zijn.

5. Beschermen

Wel raadt Dr. Obagi aan om de huid te beschermen tegen toekomstige schade door UVA/ UVB. Hiervoor hebben we natuurlijk ook produten in ons aanbod. Vraag gerust naar meer uitleg door ons geschoold personeel.  


Vrij snel en op langere termijn zult u zichtbare resultaten en verbeteringen zien in uw huid. Rimpels, lijntjes, donkere (ouderdoms) vlekken, structuur, huidtoon, stevigheid en elasticiteit zullen verbeteren. Langdurig en de juist gebruik van ZO Skin Health Saturation zal huidveroudering tegen gaan en uw huid zal er jonger uitzien. Dit resultaat heeft zich reeds bewezen voor veel mensen die het nu al langere tijd gebruiken.

Stap 1. Reinigen

Voor het verbeteren van de structuur van uw huid, de dofheid weg te nemen en het insluizen te verbeteren. Het ZO Skin Health product verwijdert onzuiverheden, neutraliseert vrije radicalen en voedt de huid met krachtige anti-oxidanten.

Normaal € 115,-

Nu € 89,- !

€ 53,95

€ 71,95

€ 161,00

€ 182,00

€ 158,00

€ 108,-

€108,-

Onze Dr. Obagi producten kunt u laten bezorgen. Betaling kan geschieden of aan de deur, of per factuur als u een vaste klant bent van onze salon. Het formulier bovenin kunt u gebruiken om door te geven welke producten of u graag wilt ontvangen. En natuurlijk bent u altijd welkom in onze salon.

hannah bindweefsel seizoen behandeling 7070.jpg

Zie ook onze seisoensaanbieding

http://www.zoskinhealth.nl/

Weer naar bovenkant pagina

 voor

 na