Beautycenter Botoxgroningen.info

0598 327 425

Dianaviet@live.nl

Burg. Van Royenstraat oost 30

9602 CJ HOOGEZAND

(U kunt bij ons parkeren voor de deur)Algemene voorwaarden

Contact

Prijzen

Dr. A. Thio


Wrinkless


Voor en na de behandeling

Veel gestelde vragen


Botox en Fillers algemene informatie

Botox informatie

Hyaluronzuur (fillers)

Radiesse  (fillers)


Dr. Obagi

Dr. Obagi ZO skin health

Dr. Obagi ZO medical

Dr. Obagi seizoensaanbieding

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u onderstaande knoppen gebruiken. U wordt vervolgens doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Afspraak maken Meer informatie

Radiesse

Radiesse


Radiesse is een niet-permanente rimpelvuller gemaakt van synthetische calcium-hydroxylapatiet (CaHa) microdeeltjes in een gel op waterbasis. CaHa en de bestanddelen calcium en fosfaat komen ook voor in het lichaamseigen weefsel zoals tanden en botten, en is daarom volledig biocompatibel; er is dus voorafgaand aan een behandeling geen allergietest nodig.

 

Wanneer Radiesse in de huid wordt ingebracht duwt de gel-matrix van calcium fosfaat microsferen de gezichtscontouren omhoog met direct een liftend effect en meer volume als resultaat. Voor een langdurig effect stimuleren de microsferen de aanmaak van lichaamseigen collageen, wat de volumetoename nog verder versterkt.

Radiesse

-------------------------------

Handverjonging

-------------------------------

Liquid facelift

-------------------------------

Veiligheid

-------------------------------

De behandeling met Radiesse voor, na, resultaat

—-----------------------------

Prijzen


Radiesse is effectief voor vele indicaties, zoals neus-lippenplooi, mondhoeken (marionetlijnen), wangen, kaaklijn, jukbeenderen en kinplooi. Nieuwe toepassingen van Radiesse zijn handverjonging en de zogenaamde “liquid facelift”.

Veiligheid

 

In de reguliere geneeskunde (orthopedie, tandheelkunde) wordt Radiesse al meer dan 20 jaar gebruikt zonder noemenswaardige complicaties. Voor cosmetische doeleinden zijn er meer dan 2 miljoen behandelingen verricht.

 

Omdat Radiesse bestaat uit lichaamseigen stoffen en het geen dierlijke materialen bevat, is de kans op een allergische reactie zeer klein (minder dan 0,1 %); een allergie test is dus in principe niet nodig. Mocht er onverhoopt toch een allergische reactie plaatsvinden, dan is die goed te behandelen met een antihistaminicum. Ook de kans op een locale ontsteking in het behandelde gebied is kleiner dan 0,1 %. Een dergelijke reactie verdwijnt snel met een antibioticum. In beide gevallen zijn er geen negatieve gevolgen voor het resultaat van de behandeling.

 

Zeer zelden ontstaat er een klein bobbeltje na een behandeling. Het betreft dan een voelbare ophoping van het middel in de huid, die vrijwel nooit zichtbaar is. Meestal verdwijnt dit door het huidgebied enkele dagen te masseren. Mocht dat niet het geval zijn dan zal het geleidelijk afnemen en binnen twee maanden alsnog verdwenen zijn. Blijvende ophopingen komen niet voor, omdat Radiesse volledig biologisch afbreekbaar is

 

Radiesse is in 2004 door de Europese Unie goedgekeurd. Radiesse heeft een CE- certificering, de standaard voor productveiligheid in de EU. Daarnaast is Radiesse in 2006 goedgekeurd door de FDA, de Amerikaanse autoriteit op het gebied van productveiligheid.

 

In 2009 is Radiesse verkozen tot “Beste injectable product van het jaar” van de Aesthetic Medicine Awards, het grootste esthetisch magazine voor professionals in Engeland. Wereldwijd zijn meer dan 2 miljoen spuiten Radiesse verkocht.


Handverjonging


Ook de handen beginnen gaandeweg onze leeftijd te verraden. Aders en pezen aan de bovenkant van de hand worden meer zichtbaar naarmate de jaren verstrijken, doordat de onderhuidse vetlaag steeds dunner wordt. Wanneer uw huid volume verliest, kan Radiesse de oplossing zijn.


Dokter A. Thio heeft in 2009 meegewerkt aan een Europees onderzoek naar de behandeling ter verjonging van de handen met Radiesse. Dit heeft geresulteerd in een wetenschappelijk artikel genaamdA Multi-national, Multi-country, Multi-patient Study of Calcium Hydroxylapatite (Radiesse™ dermal filler) for Treatment of the Aging Hand” in het medische tijdschrift “Dermatologic Surgery”.Liquid facelift

 

Hoe jonger een gezicht, hoe steviger de huid en hoe duidelijker de contouren. Het gezicht is symmetrisch en heeft een ‘V’-vorm.

 

Hoe goed je genen ook zijn, alle huidtypen verliezen vroeg of laat hun stevigheid. Proporties veranderen en volume neemt af. De zwaartekracht laat zijn sporen na, het gezicht zakt meer naar beneden en de kin verliest vorm. Het resultaat: de jeugdig uitziende ‘V’ draait zich langzaam om en onze leeftijd wordt in toenemende mate zichtbaar – ongeacht hoe jong we ons voelen.


Het ‘V’-Effect is de oplossing om een jeugdige uitstraling te herstellen. Alleen de afzonderlijke rimpels aanpakken is niet genoeg; het gezicht moet als geheel gelift worden. Met het juiste volume en de juiste injectietechniek, krijgt het gezicht zijn optimale ‘V’-vorm weer terug en wordt het effect van rimpels en het uitzakken van het gezicht op een natuurlijke manier verminderd.

 

Wanneer Radiesse in de huid wordt ingebracht duwt de gel-matrix van calcium fosfaat microsferen de gezichtscontouren omhoog met direct een liftend effect en meer volume als resultaat. Onze artsen beogen hierbij een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren.


Voor de behandeling

 

Tijdens het intake gesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken met de arts die u ook behandelt. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Naar aanleiding daarvan wordt er uitgelegd wat de beste behandeling voor u is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is.

 

Als u besluit tot de behandeling over te gaan, vult u een gezondheidsverklaring in om te zien of u geschikt bent voor de behandeling. Dit is vrijwel altijd het geval, tenzij u (misschien) zwanger bent, een herpes infectie (koortslip) in het te behandelen gebied heeft of als de huid na een laserbehandeling of peeling nog niet volledig hersteld is. Daarna worden er voor-foto’s van het gebied gemaakt, die dienen als referentie voor de controle.

 

Door de toevoeging van lidocaïne aan de gel wordt de behandeling comfortabeler gemaakt. Voor rimpelbehandelingen met Radiesse is een extra verdoving meestal niet nodig, maar er kan in overleg met de arts altijd besloten worden om locaal een verdovende crème te gebruiken.


De behandeling

 

De gel wordt met een hele fijne, steriele naald in kleine hoeveelheden in de huid gebracht. Dit kan een licht branderig gevoel geven dat meteen weer verdwijnt.

 

Radiesse zorgt voor volume onder de rimpel, die daardoor omhoog komt en gladder wordt. Gemiddeld duurt een behandeling 10 tot 20 minuten. Daarna kunt u uw dagelijkse activiteiten gewoon weer hervatten.

 

Voor de handverjonging worden er eerst drie of vier verdovingsprikjes net onder de huid gezet. Vervolgens wordt op dezelfde plaatsen met een dunne naald Radiesse geïnjecteerd. Dit veroorzaakt een aantal bobbeltjes, die door de arts zorgvuldig gemasseerd worden, zodat er een mooi en gelijkmatig resultaat ontstaat. De hele behandeling is vrijwel pijnloos en duurt ongeveer 30 minuten.

 

Voor een liquid facelift wordt de huid ter plaatse van het inbrengen van de canule verdoofd. Vervolgens wordt de canule ingebracht, waarmee de gel gelijkmatig wordt verdeeld om in het gebied een mooi volume te creëren en contouren te herstellen. Eventueel worden daarna met een dun naaldje nog wat accenten aangebracht. Deze behandeling kost ongeveer 45 minuten. Er zal vrijwel geen zwelling optreden, en alleen op de plaats waar de canule is ingebracht kan er een blauw plekje ontstaan.

 

Elke behandeling wordt na minimaal vier weken geëvalueerd en eventueel herhaald voor een optimaal resultaat.

 

Na de behandeling

 

Direct na de behandeling kan de huid iets rood en gevoelig zijn, en er kan een lichte zwelling optreden. Dit is een normale reactie op de injecties, en verdwijnt binnen twee dagen. Aangeraden wordt thuis het gebied een half uur te koelen met een coldpack, waardoor de zwelling vermindert en u de kans op blauwe plekjes minimaliseert.

 

Als er toch een blauw plekje door de injectie veroorzaakt is, dan zal dit na een paar dagen tot een week dit niet meer zichtbaar zijn. Enkele uren na de behandeling kunt u weer make-up aanbrengen ter camouflage.

 

U kunt meteen na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten.

 

Belangrijk is dat u gedurende de eerste week blootstelling aan zon, zonnebank en sauna vermijdt.

 

Resultaat

 

Als de (eventuele) zwelling na twee dagen is verdwenen, ziet u het uiteindelijke resultaat van de behandeling. Na enkele weken kan het effect nog versterkt worden door de aanmaak van nieuw, lichaamseigen collageen.

 

Bij de controle na minimaal vier weken worden er na-foto’s gemaakt om het resultaat goed te beoordelen. In overleg met de arts wordt er gekeken of er een tweede behandeling nodig is, die dan aansluitend kan plaatsvinden.

 

Een correctie met Radiesse blijft bij de meeste patiënten een jaar of langer zichtbaar, maar de duur van het effect kan per persoon verschillen, afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl (zon, roken) en spieractiviteit.


Radiesse is biologisch afbreekbaar en wordt daarom in de loop der tijd veilig en op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. De resultaten zijn bij de meeste mensen één tot anderhalf jaar zichtbaar


Botox Injectables Groningen info, het adres voor heel Groningen, Haren, Zuidlaren, Veendam, Hoogezand, Zuidbroek, Kolham, Slochteren, Harkstede.

Weer naar bovenkant pagina