Beautycenter Botoxgroningen.info

0598 327 425

Dianaviet@live.nl

Burg. Van Royenstraat oost 30

9602 CJ HOOGEZAND

(U kunt bij ons parkeren voor de deur)Algemene voorwaarden

Contact

Prijzen

Dr. A. Thio


Wrinkless


Voor en na de behandeling

Veel gestelde vragen


Botox en Fillers algemene informatie

Botox informatie

Hyaluronzuur (fillers)

Radiesse  (fillers)


Dr. Obagi

Dr. Obagi ZO skin health

Dr. Obagi ZO medical

Dr. Obagi seizoensaanbieding

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u onderstaande knoppen gebruiken. U wordt vervolgens doorgelinkt naar onze nieuwe website.

Afspraak maken Meer informatie

Om een gezonde, stralende huid te behouden is een goede dagelijkse huidverzorging en regelmatig bezoek aan de schoonheidsspecialiste essentieel. Toch ontkomt een gezonde huid niet aan het natuurlijke verouderingsproces.

Dan komen Botox en Injectables in beeld.

Al meer dan 20 jaar wordt Botox toegepast voor cosmetische doeleinden. Lees hieronder alles over hoe wij u het beste kunnen helpen.

Botox en Injectables kunnen u verlossen van uw rimpels en u krijgt weer een frisse, gezonde en jongere uitstraling!

Ook toepasbaar bij overmatige transpiratie en migraine en spanningshoofdpijnen.

Het grote voordeel van Botox en fillers is dat het een zeer snel resultaat geeft.

Voor de behandeling, hoe ziet de behandeling er uit, na de behandeling


Voor de behandeling..

De arts gaat vooraf aan de behandeling u vragen naar uw wensen en verwachtingen. Dit heet een intake en is gratis en vrijblijvend. Naar aanleiding daarvan wordt er uitgelegd wat de beste behandeling voor u is, wat de eventuele alternatieven zijn en wat het te verwachten resultaat is. Ook wordt u vooraf natuurlijk ingelicht over de prijzen.  


Als u besluit tot de behandeling over te gaan, vult u een gezondheidsverklaring in om te zien of u geschikt bent voor de behandeling. Dit is vrijwel altijd het geval, behalve als u (misschien) zwanger bent of bepaalde medicijnen gebruikt. Uiteraard wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken.


Omdat wij niet achter permanente middelen staan, zullen we dat ook niet aanbieden in onze schoonheidssalon. Ook wordt er alleen gewerkt met, uit wetenschappelijk onderzoek gebleken, betrouwbare en veilige producten die reeds lang op de markt zijn en zich bewezen hebben als veilig.


Hoe ziet de behandeling eruit

De arts begint met het aftekenen van de injectieplaatsen, deze bepaalt hij op basis van de spieractiviteit die de rimpels veroorzaakt of het gebied waar de zweetproductie plaatsvindt. Vervolgens worden er de zogenaamde voor-foto’s gemaakt, die dienen als referentie voor de controle.

Met een steriel naaldje wordt de Botox direct in de spier geïnjecteerd, of oppervlakkig in de huid in geval van overmatige transpiratie. Dit geeft slechts het gevoel van een speldenprikje en/of een licht branderig gevoel en wordt door de meeste mensen niet als pijnlijk ervaren; een verdoving is niet noodzakelijk.

De behandeling duurt ongeveer 10 minuten en wordt in Amerika dan ook wel een lunchtime treatment genoemd.Na de behandeling

Soms kan de huid lichte roodheid en zwelling vertonen, dit trekt na 15 – 30 minuten weg. U kunt meteen na de behandeling de dagelijkse activiteiten hervatten.

Om de Botox zich zo goed mogelijk in de spier te laten hechten en de werking te optimaliseren, is het belangrijk de eerste drie uur de behandelde spier veel aan te spannen, het gebied niet te masseren en rechtop te blijven (dus niet liggen, bukken of sporten). Na enkele uren kunt u weer make-up aanbrengen.

Als er een klein blauw plekje door de injectie veroorzaakt is, dan is het verstandig de eerste dagen de zon te mijden.


Wat is Botox?

-------------------------------

De behandeling, voor en na

-------------------------------

Wanneer wordt Botox toegepast? Migraine, overmatig transpireren.

-------------------------------

Veiligheid

-------------------------------

Prijzen


Botox Injectables Groningen info, het adres voor heel Groningen, Haren, Zuidlaren, Veendam, Hoogezand, Zuidbroek, Kolham, Slochteren, Harkstede.

Weer naar bovenkant pagina

Voor en Na de behandeling